sunnuntai 13. tammikuuta 2008

muutamia syitä pitää ihmiskunnasta

Ihmiskunta on tehnyt muutamia mielestäni sangen hienoja ja verrattomia keksintöjä, jotka ovatkin oivallinen syy olla vihaamatta ihmiskuntaa, ainakaan kovin paljoa. Henkilökohtaiset suosikkini, ihmiskunnan kerrassaan lyömättömät saavutukset ovat:
1. Luku- ja sitä myöten myös kirjoitustaito.
2. Polkupyörä.
3. Juusto.

5 kommenttia:

 1. On pitänyt kysymäni, että esittääkö tuo hieno brändikuvasi jotain tiettyä. Minusta se näyttää ihan lastenvaunulta, joka aikoo syödä sisäänsä laitetun vauvan.

  VastaaPoista
 2. Olen aika lailla samaa mieltä, Miiaseni. Tosin lisäisin listaan myös saippuan, joka tuottaa mittaamatonta iloa niin itselle kuin kanssaihmisillekin. Ja lisäksi siitä saa hauskoja sanontoja ja palindromeja.

  VastaaPoista
 3. Vesa: Kyseinen kuva on tietysti napattu maanmainiosta ja opettavaisesta Käytöskukka -pala-animaatiosta, jonka jotkut muistavat jo lapsuudestaan. Muistoja voi verestää vaikkapa Youtubessa. Kuvassa puolestaan on sarjan (anti-)sankari Suursyömäri puun juurella kita ammollaan.

  Lotta: saippua lisätty (no ei oo, mutta vois lisätä). Tosin se, että eräät neropatit saivat tuossa ei niin kovin monta kymmentä vuotta sitten päähänsä valmistaa saippuaa juutalaisista, hieman himmentää saippuan aiheuttamaa iloa. Siis jos sitä miettii liikaa sitä juutalaisjuttua.

  VastaaPoista
 4. Mie en tiedä mikä miuta vaivaa, mutta en vaan saa tarpeekseni aurajuustosta. Tämän täytyy olla jokin kulttuurishokin piiloilmentymä. Vietätkö miun ja Treden kanssa tapasiltaa joku kerta, kun nyt rupesit tuommosia eksoottisia hiivatuotteita valmistelemaan (ooh, ristivirtuaalivistinnällistä kommentointi)?

  VastaaPoista
 5. Aurajuusto on hyvää, varsinkin piparin (tsihihi) kera.

  VastaaPoista