maanantai 26. tammikuuta 2009

Whaat, pitää kuulemma päivittää. Oon niin laiska, etten jaksa bloggailla. Olen tosin kunnostautunut lukemalla lähinnä jotain muotiblogeja (koska olenhan itsekin varsinainen tyylin perikuva ja viileä trendsetteri jne yms), ja otin sitten vaikutteen ja ajattelin muotiblogata. Esim. eilen olisin saanut tyylikkään päivänasukuvan; muuten olin kylpytakissa, mutta illalla jaksoin pukeutua pyjamahousuihin ja t-paitaan. Mut en sit tiedä missä on talouden jompikumpi kamera. Toisaalta oisin kyllä aika huono muotibloggaaja, kun nuo pukeutumisasiat on usein aika yhdentekeviä, enkä varsinkaan erota mitään hienoja merkkejä toisistaan.

Olen kuitenkin huomannut, että olen mykyään vaatekaupassa kauhea syynääjä. Syynään kaikista rievuista, mistä materiaalista ne on, ja olen henkisesti estynyt ostamasta mitään, missä on yli 30% jotain nuivia keinokuituja (pl. sukkahousut ehkä) tai yhtään prosenttia akryylia. Tämä on mm. pääasiallinen syy siihen, miksi olen nyt pakotettu neulomaan itse itselleni mustan villapaidan. Kaikissa valmiissa mustissa villapaidoissa oli jotain koostumus-, malli- tai hintapulmia. Onneksi sain joskus jostain kassillisen mustaa villalankaa niin ei tarvinnut investoida siihen. Nyt on jo takakappale valmis, vähän jännittää.

Kirjakaupantäteily loppui, joten nyt ehkä jaksan taas joskus tehdä jotain.

Ei tästä nyt oikein tule mitään. Alan neuloa niin saan tuon paidan valmiiksi ehkä ennen kesää.

3 kommenttia:

 1. Täähän meni loppupeleissä kuitenkin käsityöbloggaukseksi. Voitko tehdä samalla miulle uuden pipon (siinä sivussa, hehheh)? Oon niin masentunut, että Imatra söi miun oman, yhyy.

  VastaaPoista
 2. Ää, mie tiiän! Yritän ehkä muotiblogata tässä kohtapuoliin. Ja sitä pipoa voin harkita jahka toi paita valmistuu. Mites iso pää siulla on?

  VastaaPoista
 3. no, isompi kai kun siulla mutta pienempi kuin A:lla...aika tyhjetävää, eikö totta?

  PS. Dear Eki, pitäskö huolestua kun juopotuttaa koko ajan?

  VastaaPoista