keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

pari valittua sanaa

Mietin tässä vaan, kun eräät kunnon kansalaiset erään sanomalehden nettikeskustelussa ovat pillastuneet jostain helvetin kuolleista lokeista, että mikä tätä maailmaa vaivaa. Voisikohan joku kertoa minulle miksi:
1. Se, että eräs taiteilija Mäki tappoi 80-luvulla kissan, on järkyttänyt kansan syviä rivejä niin, että siitä jaksetaan paitsi edelleen vauhkota niin myös kätevästi yleistää koskemaan koko nykytaidetta? Se oli yksi kissa! Voi voi että se kuoli! Nyyh! Olikin koko Suomen ensimmäinen kuollut kissa ikinä!
2. Samat valveutuneet kansalaiset itkivät suunnilleen verta kun telkkarissa syötiin koiraa? Mitä sitten?
3. Ne nyt ovat saaneet hepulin, että joku on käyttänyt taideteoksessa täytettyjä lintuja?

Jos saisin ne kuuluisat kolme toivetta, niin toivoisin kyllä, että suomalaisten päähän taottaisiin jossain vähän järkeä ja ennen kaikkea suhteellisuudentajua.

Taidan nyt katsoa hieman väkivaltaviihdettä ja lähteä sen jälkeen tyhjentelemään ilmoja rumista autoista. heippa.

2 kommenttia:

  1. Raivostuttavia ovat myös kasvissyöjät. Eläin on uusiutuva luonnonvara. Hajaantukaa.

    VastaaPoista
  2. Tyst! Kasvissyöjät ovat kivoja, paitsi ehkä militanteimmat vegaanit. Itse nähkääs kannatan eläinten tasa-arvoista kohtelua: joko ei syö tahi tapa niitä ollenkaan, tai sitten on valmis syömään niitä riippumatta mistään typeristä söpöysfaktoreista. Ja koska en itse pidä esim. sisäelimistä , olen katsonut viisaammaksi pidättäytyä laajamittaisesta eläintensyönnistä En myöskään mielellään tapa eläimiä, enkä osaisi saalistaa edes omaa ruokaani jos söisin eläimiä.

    VastaaPoista