maanantai 9. kesäkuuta 2008

Tauko päättyy, ehkä

En olekaan taas pitkään aikaan kirjoittanut. Nytkään en ole jaksanut miettiä mitään jäsenneltyä sanottavaa, mutta ajattelin nyt kertoa vaikka kuulumisia. Kuuluu seuraavaa:

- Olen ollut jo viikon ja päivän töissä. Työt ovat ns. oman alan töitä ja ihan kivoja: ei tarvitse asiakaspalvella (asiakkaat on yleensä urpåja, kuuroja tai ilkeitä paskoja, kuten kaikki asiakaspalvelutyötä kokeilleet tietänevät), saa enimmäkseen lukea ja omassa työhuoneessa voi lusmuilla jos iskee lusmuilukohtaus (ei ole vielä kovin paljon iskenyt, paitsi yhtenä päivänä olin ruttopuistossa lusmuilemassa ja syömässä jäätelöä, kun olin ensin ollut über-ahkera). Jee.
- Kävin eilen Kallahdessa moikkaamassa super-Maijaa, joka vaan meloo melomasta päästyään. Siitä tuli sellainen olo, että itsekin voisi joskus tehdä jotain erähenkistä ja reipasta. Toisaalta en ole kyllä erityisen luonnossaviihtyvää sorttia. Luonnossa on nimittäin ötököitä ja ties mitä karhuleita ja maalaisia, ja voi vaikka eksyä päälle päätteeksi ja joutua ties mihin suonsilmään. Että ehkä retkeilen sittenkin vaan täällä Kalliossa, täällä on tutut uhat, ja pahimmillaankin eksyy lähinnä pupiin.
- Olen opiskellut kehitysmaatutkimusta. Se on ihan mielenkiintoista, mutta kurssini opettaja on vähän rasittava. Se puhuu liian hitaasti, en osaa keskittyä.
- Juttelin eilen mafiaveljeni Joren kanssa, se matkustaa taas New Yorkiin Amerikansiskon luo. Tulin älyttömän kateelliseksi.

Nyt menen suihkuun, ja sitten katson jalkapalloa. Jihuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti