torstai 16. elokuuta 2007

ensimmäinen oikea merkintä

Päätin nyt sitten muuttaa tähän uuteen osoitteeseen. Blogin nimi on jokseenkin älytön, mutta sen voitte jättää huomioitta. Luulen näin lyhyen kokeilun perusteella, että pidän tästä uudesta blogipalvelusta enemmän kuin entisestä en. Värivalinta saattaa tietysti särkeä jonkun silmiä, mutta ettehän te ole tänne asumaan tulleet!

Ajattelin vielä tänään, että perustaisin jonkun erikoistuneen blogin. Tulin kuitenkin siihen lopputulemaan, että ei minua kiinnosta mikään ja toisaalta kiinnostaa liian moni asia niin paljon, etten millään pysty erikoistumaan johonkin yhteen, tiettyyn. Tämän "ongelman" lienevät huomanneet myös esim. korkeakouluopintojani kyllin läheltä seuranneet tahot. Ja kuten opintoni, myös tämä webloki tulee koostumaan vähän kaikenlaisesta, yleensä kivasta tai hyödyllisestä, mutta jokseenkin yhteensopimattomasta sisällöstä. Pääaineena lienee yleinen käpinä omasta elämästä ja sen hiuksianostattavista epäkohdista, sivuaineena tarjolla mm. ruokaohjeita, kuvia jalkapalloilijoista, globaalia maailmantuskaa, kirja- ja elokuvajuttuja sekä, koska tätä tuli uhottua, kenties myös neulomista (!). Ja sitten ehkä vielä jotain.

Hyvin mä vedän. Jee.

6 kommenttia:

 1. Eka kommentti.

  Hassut castiljaano-tekstit sinulla

  VastaaPoista
 2. Hei Miia,

  Kiva, että päätit perustaa uuden blogin. Olen ollut aktiivinen lukijasi jo pidemmän aikaa "meu diarin" puolella.

  Uusi blogi on kuitenkin harmillisesti melko tummasävyinen väritykseltään, mikä ei välttämättä muuten olisi huono asia, mutta en oikein saa tummasta tekstistä tummalla pohjalla selvää. Olisinkin siis kiitollinen, mikäli voisit kasvattaa tekstin ja taustan kontrastia.

  Muuten, hyvää loppukesää ja onnea uuteen blogiin!

  Ystävällisin terveisin,
  Vesa Tapio

  VastaaPoista
 3. J.K. Olit näemmä huomauttanutkin jo mielenkiintoisista värivalinnoista itse. En vain ollut nähnyt lukea sitä.

  VastaaPoista
 4. Hyvä Vesa Tapio,

  Arvostan yhteydenottoanne. Tutkittuani blogini värimaailman ilmenemistä eräillä muilla tietokoneilla olen havainnut, että se voi näkyä ns. pitkin vittua (omalla koneellani se kuitenkin näkyy esimerkillisen hienosti, että). Tänään en aio tehdä asialle mitään, sillä lähden festareille. Koittakaa elää silmäsärkynne kanssa siihen asti, että saan kontrastit kohilleen.

  Terveisin,
  Frau Führer

  VastaaPoista
 5. Just hyvät värit! Tosin jos teksti olisi tuolla samalla kuin otsakkeet, sitä voisi olla mahdotonta lukea, mutta tällaisenaan tämä näyttää vähän siltä, miltä Merzbow kuulostaa. Ja ohan se nyt kuuma.

  VastaaPoista
 6. Tuomas: kiitos. Saatat olla oikeaa mieltä. Muutin kuitekin väritystä hieman lukijaystävällisemmäksi, tosin en tiedä saako siitä vieläkään selvää. Minä saan.

  VastaaPoista