sunnuntai 19. elokuuta 2007

flowfestareista ja vähän muustakin

Tänä kesänä ehdin kuin ehdinkin festareille, joka siis vielä heinäkuun alussa näytti vähemmän todennäköiseltä (ellei niitä sanferminejä lasketa. minusta ei). Ensin ehdin Lappeenranta hardcore summerfestiin (toi nimi on kyllä niin lyhyt ja helposti muistettava ja mediaseksikäs että! LPRHCSF, selkeää, vai mitä?) ja tänä viikonloppuna vaikutin kaksi päivää flow:ssa. Koska ensinmainitusta on ensinnäkin vierähtänyt jo paljon aikaa ja toisekseen, koska nautitun jaloviinan määrä on kääntäen verrannollinen selkeiden muistikuvien määrän kanssa, en aio kertoa summerfesteistä mitään. Paitsi että kivaa oli jopa työtä tehden, että sikäli oli hyvä festi puolin jos toisin.

Vaan Flow07. Siellä oli minusta varsin mukavaa. Festivaalin parasta antia oli minusta (ei parhaus- vaan mieleenpälkähdysjärjestyksessä):
1. Nähdä toveriani L:a pitkähköstä aikaa.
2. Satunnainen auringonpaiste.
3. Mukavat ihmiset
4. Kaljanjuominen Essolla.
5. The Valkyrians, aloitti mukavasti toisen päivän ja vähänkö tykkään laulajan pukeutumistyylistä.
6. Terry Callier, se oli aika hyvä.
7. Architecture in Helsinki oli kanssa vallan hyvä.
8. Ja !!! rokkasi kuin hirvi! Parhautta!

Sitten seuraavista asioista en oikein tiedä pidinkö vai en:
1. Se kattilahalli oli kiva paikka, mutta kiinnostukseni tanssittavaan konemusiikkiin (jotain teknoa tai jotain) on vähänlaista, ja lisäksi sain Barcelonassa yliannostuksen sitä lajia.
2. CocoRosie. Tavallaan pidin kovastikin, mutta keskittyminen herpaantui ja se oli jotenkin sekava se niitten homma. Toisella oli aika messevä lauluääni ja se beatboksaaja oli hyvä. Björkmäinen eteerinen hihhulointi ei vaan jaksa yleensä sykähdyttää. Levyltä ehkä uppoaisi paremmin.
3. Se toinen lava eli teltta. Yritin mennä sinne kerran, mutten mahtunut. Pitäkää saatana.


Seuraavista en pitänyt tai jotain oli muuten vaan vialla:
1. Liian vähän vessoja, mutta festareilla on tietty aina (melkein).
2. Liian kallista kaljaa, mutta se voi tietysti olla positiivistakin. Jos olisi ollut varaa useampaan kaljaa, olisin viettänyt puolet juhlasta vessajonossa (jos se esso ei olisi ollut niin lähellä, tietty).
3. ESG, kerta peruivat. En olis halunnukaan nähdä, enpä.

Sijainti oli myös hyvä. On kiva, että voi kotoaan kävellä festareille tämmöinen normaalikin. Haittapuolena voi tietysti olla yövieraat, mutta meillä oli niin kivoja yövieraita, että se on oikeastaan enemminkin etu. Ja jättivät karkkiakin.

Semmoiset festarit. Säädin näitä värejä, ja nyt tämä näyttää omalla koneella ihan scheisselta. Pitäkö tässä alkaa rukata jotain koneen värisäätöjä? Vai mikä eteen? Palautetta!

2 kommenttia:

  1. ooh, festareita, jaloviinaa, kesä!
    Värit ovat kyllä aika jymäkät, ehkä nuo siniset voisi olla vähän vähemmän verkkokalvot puhki polttavat, ehkä...
    Muuten hieno bloki, hyvä kuulla siustakin taas, hyvin tehty.

    VastaaPoista
  2. semmoset oli tosiaan festivaalit, yhdyn kaikkiin mielipiteisiin paitsi siis että vieraat kiittää kivoja hosteja. lämpimät yöt ja jäinen unelmatorttu, jee. päätöspäiväänkin mahtui hianoi geigoi, tosin selkeästi vähemmän esso-visiittejä. moltes gràcies!

    VastaaPoista