maanantai 3. syyskuuta 2007

koulu alkaa!

Tänään loppuu vihdoin hengästyttävän pitkäksi venähtänyt lomani. Viimeinen tentti oli UAB:lla 19.6., joskin on huomioitava, etten ole käynyt esim. luennoilla sitten toukokuun viimeisten päivien. Töissä en ole käynyt vuoteen. Tavallaan harmittaa palata työntäyteiseen arkeen, toki huomioiden että olin aika ahkera vaihtari (suoritin 48 opintopistettä eli viikkoina ehkäpä 24, en oikein muista näitä). Niin, paitsi tietenkin on suotavaa muistaa, ettei minulla ole vielä(kään) töitä mitä tehdä. Lukujärjestykseni on myös jälleen kerran sikäli jännittävä, etten oikein järkevästi pysty tekemään minkäänpituisia työvuoroja arkisin, ainakaan ilman huomattavia poissaoloja luennoilta. Ensi viikolla menen työhaastatteluun.

Minuun iski myös jokasyksyinen kurssiahneus. Aloitan tässä piakkoin (eli tunnin päästä) neljännen sivuaineeni sekä ranskanopinnot (huomenna). Haluaisin opiskella vielä myös: valtio-oppia, taidehistoriaa, kotimaista kirjallisuutta ja venäjää. Tälle syksylle en kuitenkaan aio haalia enempää, sillä vakaana aikomuksenani on suorittaa proseminaari sekä pakollinen virkamiesruotsi. Tiedän, että olen raimo sailaksen painajainen, mutta pyrin kompensoimaan tätä tosiasiaa hankkimalla edes alemman korkeakoulututkinnon ja siten henkisesti annan itselleni luvan opiskella kaikkea mikä kiinnostaa. Työelämää harkitsen sitten siinä vaiheessa varmaan kun tulee se pelätty työvoimapula ja minuakin tullaan töihin pyytämään (joopa joo ja sitä ootellessa...) esim. kotiovelta. Tai jotain.

Menen nyt aloittamaan opiskelun, jiihaa!

2 kommenttia:

 1. hui, miulla oli jo eka luento. ja kamalan tylsä päivä kun ei ollut mitään ohjelmaa koko muuksi päiväksi. mie haluun takaisin töihin! :D

  mut hei, lounaalle portsuun joku päivä?

  VastaaPoista
 2. Hmm, miksipä ei. Tosin ehdottaisin myös yhteistä reippailuhetkeä yoliikunnan kuntosalilla (kävin tänään avaamassa salikauden! sen lisäksi aloitin ranskanopiskelun!) sillä yoliikunnan taso ylittää roimasti unicafen tason, yleensä. Mutta lounaskin toki käy jos siellä on jotain kelvollista murkinaa.

  Maanantaisin olen lultavimmin koululla 16-18, tiistaisin 10-15, keskiviikkoisin 10-12, torstaisin 9-15 (ihan törkypitkä päivä! ihanku jossain peruskoulussa!) ja vieläpä perjantaisin 12-14. Eli siitä eikun valkkaamaan sopivaa päivää.

  Kaljalle joku ilta?

  VastaaPoista