maanantai 17. syyskuuta 2007

yliopisto on ihan tyhmä ja sataa vettäkin

Lannistuin ja tulin bloggaamaan. Olin epähuomiossa jättänyt kopioimatta yhden viidestä artikkelistä kirjasta Genre - Tekstilaji, jotka minun pitää tenttiin lukea (toki muiden juttujen lisäksi). En voinut lainata kirjaa, koska sitä ei sattunut silloin olemaan saatavilla (ts. kaikki opiskelijakirjaston 5 kpl olivat lainassa ja varausjonokin oli kunnioitettavan pitkä, kun taas mm. oman kirjastomme kaksi kappaletta ja metsätalon ja topelian kappaleet ovat jollain proffilla ikuisuuslainassa, viimein sain käsiini yhden ei-lainata -kappaleen). Kirjan saatavuustilanne on tällä hetkellä mahdollisesti jopa vielä huonompi kuin sitä kopioidessani, ja nyt olenkin viettänyt jo tovin miettien, mistä saisin tuon puuttuvan artikkelin TAI pääsisinköhän tentistä läpi lukematta tuota kyseistä sepustusta.

Sen sijaan entinen työpaikkani lähetti minulle vain viikon myöhässä työtodistuksen, jonka aion tänään toimittaa uuteen paikkaan, jotta saan isompaa palkkaa. Vaikka on kyllä myönnettävä, että ei ole mitenkään iloinen ajatus saada kokemuslisää kyseiseltä alalta.

En jaksakaan kirjoittaa enempää.

1 kommentti:

  1. Voi, yritä jaksaa! Mie oon hajoillu kämppäasian kanssa. Oispa se nopeasti ohi. Kivuttomasti se ei ole ohi, kun lompakkoon sattuu jo nyt.. Oisko huomenna tai keskiviikkona treenit ja sitten terapiaviinit tai keput?

    VastaaPoista