lauantai 29. syyskuuta 2007

naima-aie astiaston vuoksi ja pieni hävetys

Luin juuri tuon edellisen merkintäni ja huomasin, että olin paitsi unohtanut otsikoida sen, myös tehnyt aika monta kirjoitusvirhettä. Hävettää. Voisin toki korjata ne typot, mutta sitten minun pitäisi keksiä jotain muuta kirjoitettavaa.

Itseasiassa olikin yksi kyllä. Haluaisin nimittäin astiaston. Olen hämmentynyt ja ehkä jopa peloissani. En (muistaakseni) nimittäin ikinä ennen ole halunnut jotain niin triviaalia ja keski-ikäistä kuin astiasto. Astiasto on vähän niinkuin pussilakanasetti ja sohvatyynyt. Jotain sellaista, mitä ehkä saa jostain (esim. sukulaisilta), tai sitten jos ei saa, niin ei niitä tule mieleenkään esim. ostaa itse. Ja nyt sitten tämä. Olen kuullut, että häälahjaksi voi saada astiaston, ja nyt mietinkin, onko kiihkeä astiastonomistamishalu kyllin hyvä syy mennä naimisiin jonne ei halua. Luultavasti ei ole, joten ehkä keksin jotain muuta.

Eikös olekin hieno kuva:Niin, ja astiaston ostaminen tuskin tulee kyseeseen, haluamani astiasto ei ole mitenkään kovin halpa. Mieluummin syön kympillä ruokaa kuin ostan yhden espressokupin, toistaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti