tiistai 27. tammikuuta 2009

Pieni muistutus käytöstavoista

Käytöstavat, kas siinäpä oivallinen postauksen aihe! Näin olisin varmaan ajatellut tänä aamuna, jos en olisi ajatellut sitä, miten olisi ihan oikein tönäistä rekan alle jokainen ääliö, joka hiihtää tuolla ihmisten keskellä vailla mitään käsitystä siitä, millaista on edes jossain määrin kohtalainen ja kanssaeläjät huomioon ottava käytös. Ei, vaan eräät (jatkuvasti, jopa päivittäin) tukkivat raitiovaunupysäkin, tuuppivat ohikulkijoita (tiedoksi muuten että "oho" ei ainakaan missään tuntemassani kielessä tarkoita "anteeksi"), tallovat varpaille, ryysivät metroon ja raitiovaunuun ennen kuin kukaan on ehtinyt sieltä ulos, päästävät oven kolahtamaan sisään pyrkivän naamatauluun, menevät seisoskelemaan luikuportaiden vasempaan laitaan eivätkä edes vaivaudu peseytymään vaan katsovat asiakseen löyhkätä ihmisten ilmoilla kuin olisivat kaatopaikalla asuvia, kolmatta vuotta sitten kuolleita rappioalkoholisteja.

Te ärsytätte minua! Käyttäytykää!

Seuraavaksi taidankin vetäytyä vanhuuseläkkeelle.

3 kommenttia:

 1. Päivitä taas, miulla on tylsää. Ja nälkä.

  VastaaPoista
 2. Amen.
  Haluan myös hyödyntää tätä julkista forumia ilmaistakseni oman ärtymykseni erään Spesifin Paikallisjunanlinjan Päätepysäkkikäyttäytymiseen: BCN:n lentokenttä. MIksi HEMMETISSÄ kaikki SAAPUNEET ihmiset luulevat, että mitä lähemmäs junan ovea he laumautuvat, sen HELPOMPI ja NOPEAMPI lähtevien matkalaukullisten matkustajien on astua pois kolmerappuisesta junasta (joka on mielestäni laiton korkeus). Lisähelpotusta oletetaan tuovan laiturin mahdollisimman kapeaksi jättäminen, niin että terminaalin suuntaan kävellessä on jännittävää miettiä, että jos tasapaino nyt horjaa, niin astun tuonne puolentoistametrin raidekuiluun. (itsehän olen astunut sinne ja repinyt sääreni etuosan auki ja teki mieli huutaa kaikille. Olipa sitten kiva lentää suomeen vertavuotavana.)
  -Kiitos. Vuodatus.net olisi ollut parempi paikka tälle tekstille, mutta enis veis.

  Leidi, minne matkustat?
  muista että madridissa on nykyään ilmaista yöpyä!

  VastaaPoista
 3. HMM: Kohta tulee, johan tässä taas vierähti aikaa...

  MaiJa: Madridissa oli muuten viimekskin ilmaista yöpyä :) Eräät kaverit on siellä nyt juuri, oon kateellinen ja voisin kyllä tulla taas Espanjaan! Samaa mieltä tuosta El Prat -asiasta. Kävin tuolla suuren meren takana, New Yorkissa ja Jukatanin niemimaalla.

  VastaaPoista