keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Terveisiä Lontoosta

Pahoittelen pitkää radiohiljaisuutta: palasin Lontoosta kauheiden koulu- ja työkiireiden keskelle. Tänään olen vapaalla (siis siitä työstä, mikä palkkaa maksaa), mutta oikeastaan pitäisi nytkin laatia kirjoitelmaa alue-, etno- ja sukupuolentutkimuksen leikkauspisteistä, tai jostain. Tai tiskata. Tai ees mennä suihkuun, kun en jaksanut ottaa punttikselle suihkukamppeita.

Mutta mutta, Lontoossa oli taas oikein mukavaa. Vastoin ennakko-odotuksiani en käynytkään ihan noissa kaikissa kirjakaupoissa (muutamissa kyllä). HMV:n tarjousosastolta tarttui mukaan Hunter S. Thompsonin The Great Shark Hunt, Wikas Swarupin Slumdog Millionaire ja Tim Burtonin The Melancholy Death of Oyster Boy and Other Stories, yhteensä 11 puntaa. Viimeksi mainitun ehdinkin jo lukea körötellessäni metrossa, joten siitä tulee ehkä jotain tarinaa tänne lähiaikoina.

Nuo kolme kirjaa harmillisesti täyttivät pikkuisen matkalaukkuni, mutta edelleen harmittelen Camdenin Waterstonesiin jäänytttä Keith Richardsin Life-elämäkertaa. Se olisi ollut siellä puoleen hintaan (kympillä!). Valitettavasti kirjalla on sen verran kokoa, etten oikein olisi saanut sitä järjellisesti mahtumaan mukaan (mietin kyllä sitäkin, että onkohan Easyjetin mielestä kainalossa kannettu kirja "käsimatkatavara", joita tunnetusti saa olla vain ja ainoastaan yksi kappale).

No, tämä Lontoosta. Koitan tässä kohta saada valmiiksi arvion Hypnotisoijasta ja siirtyä eteenpäin. Seuraavan kuukauden aikana minulla on tosin niin vähän aikaa lukea, että saatan vihdoin saada itseni kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti