keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen kindle-opus: Diet Recovery 2

Tällä kertaa tuleekin tällainen lyhyt linkkaus vaan. Blogit on taas ihan tärviöllä! Työpäivät on sairaan pitkiä ja kuluvat enimmäkseen koneen ääressä, joten vapaa-aikana on ollut pakko tehdä jotain muuta. No joka tapauksessa, sain tilaamani Kindle paperwhiten ihan pikavauhtia kotiin, ja nyt olen kanniskellut kapinetta ihastuneena laukussa, silitetellyt sitä metrossa ja lukenut siitä useita artikkeleita, muutamia työjuttuja ja myös yhden kirjan.


Ensimmäinen kindlellä lukemani kirja oli Amazonilla ilmaiskampanjassa ollut, ravitsemusasioita käsittelevä Matt Stonen Diet Recovery 2. Se kun aiheensa puolesta liippaa melko läheltä tuota treeniaiheista kakkosblogia, laitoin tällä kertaa kirjajutun sinne.

KLIK.

Noin muuten käyttäjäkokemusta ja muuta arviota Kindlestä on työn alla. Ennakkona voisin toki jo mainostaa, että on se ihana. Ai että.

2 kommenttia:

  1. Oi, kuulostaapa hyvältä. Jään kiinnostuneena odottelemaan Kindle-arviotasi.

    VastaaPoista
  2. Aika ällikällä on kyllä paperwhite lyönyt. Tilausprosessi ja toimitus olivat niin nopeita, että ei ehtinyt edes ääneen ihmetellä sitä kuinka nopeasti kuljetus Yhdysvalloista tuli tänne pohjolaan. Oma kirjojen kulutuskin pompannut about 200% ylöspäin kun amazonista ne on niin halpoja ja helposti saatavilla (olen noviisi, en tiedä mitenkä tätä laitetta voisi jotenkin muutenkin hyödyntää).

    Paperwhite on tosin kerran jättänyt ihan hoomoilasena raapimaan päätäkin, kun nimittäin onnistuin jotenkin saamaan tuon kaatumaan. Siinä oli melko hönö olo kun "boottailin kirjaani".

    VastaaPoista