lauantai 24. marraskuuta 2007

katsaus

Maailmassa on tällä hetkellä monta asiaa vinossa. Koska maailma on yleisesti ottaen on aika pitkälti vittumainen paikka monille sen asukkaille (esim. Irakissa, Burmassa, Somaliassa ja muissa rauhaisissa koko perheen lomakohteissa), en nyt viitsi puuttua koko maailman pielessä oleviin asioihin.

Sen sijaan aion nyt kertoa, mikä kotimaassamme on tällä hetkellä pielessä:
1. Matti Vanhanen. Mies, jonka rinnalla Paavo Lipponen tuntuu suloiselta kultaisennoutajan pennulta ja joka saa jopa Paavo Väyrysen vaikuttamaan mukavalta tyypiltä. Minua enenevissä määrin ihmetyttää, mitä pahaa Suomen kansa on tehnyt, kun on saanut pääministerikseen nuivan, vallanhaluisen puupään, joka ei osaa erottaa omiaan ja valtion asioita. Lisäksi epäilen, että tämä on vasta alkua. (seuraavassa jaksossa: keskustalainen diktatuuri) Haluaisin vielä lisätä, että minulle on tosiaankin ihan sama, keltä pääministeri saa tai on saamatta pesää, mutta jonkinlaista asiallista valtionhoitoa kylläkin toivoisin. Lisäksi vituttaa sekin, että koko hallitus näyttää olevan tuon pösilön talutusnuorassa apaattisesti laahustavia simpansseja (ei millään pahalla simpansseja kohtaan).
2. Pikkujoulukausi. Teoriassahan pikkujoulut ovat ihan hyvä tekosyy juoda viinaa. Ongelmalliseksi asian tekee se, että viinanjuontia häiritsevät kaikki vapaaksi päästetyt henkilöstöpäälliköt sun muut tunarit ja riemuidiootit, jotka vähän viinaa saatuaan tekevät muiden, täysin sivullisten elämästä pykälän verran inhottavampaa käyttäytymällä typerästi, tukkimalla kaikki paikat ja olemalla kaikin puolin rumia ja inhottavia.
3. Helsingin talvi. On aina yhtä raikastuttava kokemus, kun räntää sataa vaakasuoraan naamalle.

Tässä taitavatkin olla pahimmat tällä erää. Eräs kestoihmetyksen aiheeni on tietysti vielä se, että merkittävä osa ihmisistä näyttää olevan niin vailla mieltä ja holttia, että ihmetyttää, miten ne ovat ylipäänsä selvinneet hengissä aikuisikään asti. Usein jopa melko korkeaan aikuisikään! Käsittämätöntä!

p.s. vaikka olen ihmisvihamielisellä tuulella nyt, ja usein muutenkin (ainakin silloin kun joudun olemaan tekemisissä ihmisten kanssa) en suunnittele mitään pyssyattentaattia yhtään minnekään, joten supo voi lakata vaklaamasta siellä ja antaa minun rauhassa tuntea yli-ihmistunteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti