maanantai 1. lokakuuta 2007

luomusikaongelma ja last.fm ärsytys


Minulla on aina silloin tällöin tapana huolestua vähän kummallisista asioista. Hesarihan on tässä syksyllä uutisoinut aika paljonkin luomulihan huonosta menekistä ja luomulihatilallisten pulmista, tänäänkin oli luomusioilla 15 minuuttia julkisuudessa. No, minusta ainakin olisi mieltäylentävää, jos luomulihaa ostettaisiin enemmän, ainakin suhteessa teholihaan. Olenkin tässä ollut huolissani, että miten voisin parantaa luomulihan menekkiä. Pitääkö minun esimerkiksi ryhtyä syömään lihaa? Entä jos en halua? Onko tällaisen semivegetaristin (koska syön välillä fisuja, en kehtaa oikein kutsua itseäni kasvissyöjäksi) ylipäänsä aiheellista tuntea syyllisyyttä hieman eettisemmän lihantuotannon ongelmista? Pitänee vedota lihaaniystäviini, että alkavat ostaa sitä luomusikaa jottei minun tarvitse.

Lisäksi last.fm ärsyttää kun se ei toimi. Väittää vaan, että not enough content to play this station (riippumatta siitä, millaista stationia yrittää kuunnella). Ärrrr.

1 kommentti:

  1. ..lisäksi last.fm tekee kaikista punkkareita, koska esimerkiksi tuntiin mahtuu keskimäärin 30 biisiä punkkia, mutta vain alle 10 progeraitaa!
    Tahatonta anarkiaa!

    VastaaPoista