keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

First we take Manhattan, then we take Berlin

Paitsi etten ole valloittamassa Manhattania (joskin näin toissa yönä unta, että olin New Yorkissa, ehkä se lasketaan). Sen sijaan lennämme kyllä huomenaamulla viideksi yöksi Berliiniin. Olen innoissani (jee!). Suunnitelmissa on irrottaa ajatukset hetkeksi kotoisista kuvioista, kierrellä kaupunkia ystävien kanssa, syödä hyvin (mmm, olen kuullut huumaavia tarinoita berliiniläisistä brunsseista) hengailla ja juoda ehkä vähän kaljaa. Mahdollisesti katsomme myös eräät kuninkaalliset häät.

Palaan maisemiin ensi viikon tiistaina. Blogi ei kuitenkaan täysin hiljene, olen nimittäin nokkelana tyttönä ajastanut muutamia postauksia, esimerkiksi huhtikuun haasteet viimeistä lukuunottamatta (tässä välissä voinen paljastaa, että minusta kaikkien aikojen lempikirjan valitseminen on täysin mahdoton tehtävä ja ajatuksenakin aiheuttaa semmoisen ressin, että pidätän itselläni oikeuden jättää vastaamatta moiseen mahdottomaan kysymykseen!).

Myös matkalukeminen on hyvissä ajoin hankittu ja huolella valittu:

Sen sijaan en ole tavalliseen tapaani uhrannut vielä ajatustakaan pakkaamiselle, ja tänään illalla on vielä luvassa jännittävä jalkapallo-ottelu. Edessä lienee vähäuninen yö.

1 kommentti: